Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 22ºC|5ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
rosell 2017
Maria Rosell: “El futur de Can Guineu el decidirà la ciutadania”
La regidora de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica ha explicat que la “regidoria de Participació Ciutadana és la que ha d'endegar el projecte per saber què es vol fer”

La portaveu del PdeCAT a l'Ajuntament de Sant Sadurní, Maria Rosell, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní per repassar el ple del mes de gener i ha valorat el pressupost d'aquest 2018, a banda d'altres temes relacionats amb les seves regidories o el seu pas pel Parlament de Catalunya.

Preguntada per un dels temes més debatuts durant els darrers mesos, la compra de Can Guineu, Rosell ha explicat que “la regidoria de Participació Ciutadana és la que ha d'endegar el projecte per saber què es vol fer”. Ella, però, ha deixat clar que aposta per convertir Can Guineu en un projecte de promoció del comerç i el turisme.

L'exalcaldessa també ha valorat altres temes relacionats amb les seves regidories com el mercat, sobre el qual ha dit que estan a l'espera d'un estudi i que “volem fer les coses bé per dinamitzar-ho”. També ha fet balanç del cavamarket i ha avançat que “es repetirà i es farà a banda del desembre també al juny, entre Barris i Sant Joan”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 09.02.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic