Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 21ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Susanna Mérida
Susanna Mérida: “Hem de fer un plantejament global i deixar de llançar diners”
La portaveu del PSC aposta per la “planificació” i l'estudi de les necessitats a l'hora de fer inversions

La regidora del PSC de Sant Sadurní, Susanna Mérida, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní i ha aprofitat per parlar sobre l'aprovació del pressupost per aquest 2018, amb el qual s'ha mostrat escèptica, i també ha posat sobre la taula altres temes d'interès com el mercat municipal.

Mérida, que ha valorat la partida d'inversions, destacant la construcció de la pista polivalent del carrer Gelida, ha estat molt contundent i ha enviat un missatge clar: “Per què no parem màquines, fem un plantejament global i deixem de llançar els diners, quan hi ha més necessitats?”.

La portaveu socialista també ha parlat de la compra de Can Guineu i ha afirmat que “crec que aquesta legislatura no es farà el debat, no han definit encara què volen, així els dos socis de govern no s'han d'enfadar entre ells”. Afegint, també, que “hem demanat que se’ns expliqués la despesa de manteniment una vegada l'adquirim, no s’ha previst ni una sola partida”.

Finalment, Mérida també ha volgut posar en valor la importància del mercat municipal i la necessitat de treballar per a reflotar-lo: “És un aspecte important de la promoció de la vila, molta gent del mercat també compra a les botigues”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 08.02.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic