Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
A càrrec de David Casals-Roma. 12 sessions d'abril a juny
 • En aquest curs aprendràs a desenvolupar les teves pròpies idees i a donar-los-hi forma de guió cinematogràfic o de sèrie de televisió. T’ajudarem a evolucionar com a escriptor i a trobar el teu propi estil com a guionista. A més a més dels coneixements adquirits, acabaràs el curs amb un guió de curtmetratge escrit.

  OBJECTIUS: Aprendre a escriure un guió cinematogràfic en format professional. Saber estructurar històries, desenvolupar personatges originals, escriure diàlegs suggerents i escenes impactants. Conèixer el funcionament de la indústria cinematogràfica i les possibilitats que té un guionista novell.

  MÈTODE: Les sessions són molt dinàmiques, combinant teoria i pràctica. Veurem conceptes teòrics, els recolzarem visualment amb extractes de pel·lícules i els ficarem en pràctica amb exercicis creatius. Tot i que aquest curs es presencial, podràs contactar per email amb el professor que farà un seguiment personalitzat del teu guió.

  REQUISITS: No es requereix cap coneixement previ. Edat mínima 17 anys.

  FITXA DEL CURS

  DATES: 4 d’abril a 20 de juny

  DIA: Dimecres (12 sessions)

  HORARI: 18:30 a 20:30

  LLOC: Biblioteca Municipal - Plaça Primer Homenatge a la Vellesa, 10 - Sant Sadurní d’Anoia

  NIVELL: Iniciació

  PLACES: 8 mínim, 15 màxim

  MATERIAL NECESSARI: Paper i bolígraf o qualsevol mitjà digital per escriure

  CERTIFICAT ACREDITATIU: Sí

  PREU: €250 (10% de descompte si t’inscrius abans del 31/03/2018). També es pot fraccionar en tres pagaments

  lnscripcions i més informació al web www.davidcasals-roma.com

  El David Casals-Roma (Lleida, 1972) ha estudiat Cinema i Mitjans de Comunicació a la Universitat Birkbeck de Londres. Ha participat en nombrosos cursos de direcció, producció i tècniques d’escriptura de guions a la Escuela de Letras de Madrid, la London Film School i tallers com el d’escriptura de guions amb creatius de Pixar (Los Angeles, Estats Units) i de direcció amb el guanyador de la Palma d’Or Abbas Kiarostami (Potenza, Itàlia). Ha escrit i dirigit curtmetratges de ficció, documentals i reportatges, i les seves pel.lícules han estat guardonades amb més de cent premis arreu del món. Paral·lelament a la seva feina creativa, el David té més de dotze anys d’experiència docent en escoles del Regne Unit, Espanya i França, i actualment treballa com professor d’escriptura de guions i de direcció a l’Escola de Cinema de Barcelona (ECIB), a l’escola audiovisual L’IDEM de Perpinyà (França) i a la Universitat de Massachusetts-Amherst (Estats Units). Entre els seus treballs com a script doctor es troba el de Mort d’una ombra (Dood van een Schaduw) del belga Tom van Avermaet, pel·lícula que va estar nominada als Oscar com a Millor Curtmetratge de Ficció.

 • Dates: 
  Abril-Juny 2018
 • Horari: 
  Dimecres de 18:30 a 20:30
 • Lloc: 
  Biblioteca municipal
 • Web: 
  www.davidcasals-roma.com
PUBLICAT EL 08.02.2018