Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 24ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
botiga roba
Visita de la regidora Maria Rosell a la nova empresa Basiq Noia

El matí del divendres 26 de gener de 2018 Maria Rosell, Primera Tinent d'Alcalde i Regidora de Promoció Econòmica,  ha visitat “Basiq Noia”, nova botiga creada a Sant Sadurní d'Anoia.

El Centre de Serveis a les Empreses Nexes, de l'Ajuntament de Sant Sadurní, ha assessorat aquesta emprenedora enel seu projecte empresarial. La seva propietària, Maria Isabel Zafra, és una persona entusiasta, amb àmplia i consolidada experiència en el sector tèxtil i de la moda, i ha obert aquest comerç de moda  dedicat a la roba i accessoris adreçat al públic femení. En aquest nou establiment es pot trobar diferents models  de roba i complements d'estil actual, alegre i juvenil.

“Basiq noia” està situada al nou local del carrer Montserrat núm.24, amb xamfrà a la Plaça Nova, el seuen l'horari de dilluns a divendres de 9.30 a 13h i de 16.30 a 20h i dissabtes 9.30h a 13.30h i de 17 a 20h.

Aquesta zona de Sant Sadurní amb el nou Centre Cultural i els nous comerços creats està contribuint a la dinamització comercial del centre de la vila.

botiga2

PUBLICAT EL 31.01.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)