RÓdio Sant SadurnÝ
La circulaciˇ per aquesta via quedarÓ reservada exclusivament als vehicles autoritzats

A partir del 19 de febrer ja no es podrÓ circular pel carrer Raval. La circulaciˇ per aquesta via quedarÓ reservada exclusivament als vehicles autoritzats.

L'Ajuntament de Sant SadurnÝ adopta aquesta decisiˇ per raons de seguretat i amb l'objectiu de prioritzar els vianants, pacificar el trÓnsit i potenciar aquest carrer com a zona de passeig i per al foment de les relacions socials. El carrer Raval Ús una via de plataforma ˙nica i eminentment comercial, en quŔ alguns dels establiments oberts al p˙blic disposen de terrassa, mobiliari i d'altres elements a la via p˙blica. Durant algunes fases del dia coexisteixen amb la circulaciˇ de vehicles, l'estacionament i vianants, una situaciˇ que suposa un perill per la seguretat de les persones i per als establiments oberts al p˙blic.

En la mesura presa pel govern sadurninenc tambÚ es contempla habilitar una zona de cÓrrega i descÓrrega al carrer Vilafranca, que se sumarÓ a les ja existents als carrers Montserrat i Jacint Verdaguer.

Una vegada s'implanti aquest canvi, les pilones situades a l'inici del carrer Raval en l'encreuament amb el carrer Montserrat estaran aixecades permanentment i nomÚs disposaran de clau per accedir-hi els ve´ns del carrer que ho solĚlicitin.

L'alcalde de Sant SadurnÝ, Josep Maria Ribas, ha explicat la decisiˇ:

PUBLICAT EL 31.01.2018