Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 22ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
LLar d'infants
L'Ajuntament ha reclamat a la Generalitat les subvencions per les llars d'infants pendents des de 2012
El TSJC obliga la Generalitat a pagar les subvencions per llars d'infants a diversos Ajuntaments que havien presentat denúncia

L'Ajuntament de Sant Sadurní ha reclamat a la Generalitat de Catalunya les subvencions per les llars d'infants pendents des de 2012. La Junta de Govern va acordar el passat dilluns 15 de gener afegir-se a la demanda de diversos Ajuntaments i requerir el cobrament de les subvencions que la Generalitat ha deixat d'aportar en aquest concepte.

A partir de l'any 2010, amb l'arribada de la crisi, la Generalitat va començar a reduir la subvenció que atorgava anualment per infant, que inicialment era de 1.800 euros, tal i com constava a l'acord marc entre la Generalitat i les entitats municipalistes (FMC i ACM). El curs 2010-2011 l'aportació va ser de 1.600 euros i el següent de 1.300. A partir de 2012 la subvenció va deixar d'arribar i la Diputació de Barcelona va assumir el pagament de 875 euros per infant i any per tal de fer possible la continuïtat de les llars, cofinançades entre l'Ajuntament i les famílies.

Sentència del TSJC

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha condemnat la Generalitat abonar les subvencions que va deixar d'aportar a les escoles bressol des de 2012 a una trentena de municipis, que l'han 2015 havien denunciat aquesta manca de finançament. Aquesta sentència ha obert la porta a altres ajuntaments que en el seu dia no ho van denunciar.

PUBLICAT EL 22.01.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic