Ràdio Sant Sadurní
L'Ajuntament ha posat en marxa també una aplicació mòbil per accedir més fàcilment als continguts

El web municipal de l'Ajuntament va registrar al 2017 un total d'1,49 milions de visites, que suposen prop de 125 mil visites més que l'any anterior. Amb més de 116 mil usuaris, les dades confirmen l'ús creixent del portal municipal per a consultar informació, realitzar gestions o conèixer l'actualitat del municipi.

Les seccions d’agenda, telèfons i serveis continuen sent les més visitades, a més d'aquelles pàgines de festes i esdeveniments especials, que compten també amb un gran interès per part de l'audiència. La secció especial de les Fires i Festes del 2017 va ser la pàgina més vista l'any passat. La presència de l'Ajuntament de Sant Sadurní a la xarxa compta, a banda del web principal, amb webs propis d'alguns serveis, com Ràdio Sant Sadurní, el servei de Joventut - l'Índex -, i Promoció Econòmica, als quals s'ha sumat recentment l'àrea de Turisme amb un nou portal.

Dispositius mòbils i xarxes

Cal destacar també la presència i adaptabilitat del web als dispositius mòbils. Al 2017 el 59% de les visites es van produir des del telèfon mòbil o la tablet, una tendència que està creixent exponencialmnt en els darrers anys. En aquest 2017 també s'ha posat en marxa una aplicació mòbil, que es pot descarregar tant a dispositius Android com iOs.

Pel que fa a les xarxes socials, tant la pàgina de l’Ajuntament a Facebook www.facebook.com/AjuntamentdeSantSadurni,  com el compte a Twitter @santsadurni_cat i Instagram www.instagram.com/santsadurni continuen sent canals de comunicació i interacció molt utilitzats per la ciutadania.

Si voleu posar-vos en contacte amb l’àrea de Comunicació de l’Ajuntament de Sant Sadurní podeu enviar un correu a comunicacio@santsadurni.cat , trucar al 938910325 o utilitzar algun dels canals que l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania a les xarxes socials i al web municipal.

PUBLICAT EL 03.01.2018