Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 14.12.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L'Ajuntament de Sant Sadurní a Al Hoceima, Marroc
Al Hoceima
La regidora de Cooperació va viatjar-hi amb una delegació d'Equalmón Penedès dins el projecte "Xarxa d'escoles sense violència"

La regidora de Cooperació, Montse Medall, va viatjar del 6 al 9 de desembre amb una delegació penedesenca d'Equalmón a Al Hoceima (Marroc), en el desenvolupament del projecte "Xarxa d'Escoles sense violència a la província d'Al Hoceima", que es troba a la seva setena i última fase. Formaven la delegació penedesenca, a banda de la regidora sadurninenca, Montse Arroyo, regidora de cooperació i solidaritat de Vilafranca; Antoni Resta, president d' Equalmón; Mariam Ghailam, membre d'Equalmón i Dolors Arbós (directora de l'Eugeni d'Ors).

El projecte dut a terme per l'ONG  Equalmón pretén impulsar una política educativa basada en els drets humans, drets dels infants i equitat de gènere en escoles d'aquella província. El projecte es va iniciar l'any 2010 i acabarà a meitats de 2018; l'Ajuntament de Sant Sadurní hi ha invertit des de 2010 un total de 88.200 euros en les corresponents convocatòries anuals de subvencions que ofereix l'Ajuntament i que procedeixe de l'1% que l'Ajuntament destina a Cooperació.

La delegació del Penedès va anar a fer valoració del projecte conjuntament amb l'organització AFFA (Associació Fòrum de Femmes), interlocutora al Marroc. Allà van celebrar diverses reunions de treball i van visitar els instituts i escoles que on s'hi desenvolupa la iniciativa. També els va rebre la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Al Hoceima i van prendre part en taula de valoració i treball sobre projecte. 

Pujar al principi de la pàgina