Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta i pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Àngels Canals
Àngels Canals: "No pot ser que el PP ens titlli de supremacistes"
La portaveu del PDeCAT lamenta l'actitud i el to del portaveu del Partit Popular, titllant als partits sobiranistes com a supremacistes

La regidora, Àngels Canals, com la resta de portaveus dels partits polítics de l’Ajuntament, ha passat per Ràdio Sant Sadurní per comentar el ple del mes de novembre i ha lamentat l'actitud i el to del portaveu del PP a Sant Sadurní, Carles Jiménez, titllant als partits sobiranistes com a supremacistes.

L'acusació del representant popular es va dur a terme durant el decurs del darrer ple municipal. Canals ha recriminat “la falta de respecte de Carles Jiménez, perquè no és pot tolerar. Ens va dir supremacistes, que és un insult racista que utilitza l'extrema dreta”. A més, ha afegit que “és increïble que passi a Sant Sadurní i és el fet més greu que jo recordi”.

La demòcrata, com a regidora d'Educació, també ha parlat de la moció presentada per la CUP sobre la distribució de l'alumnat a la vila -que reclamava estudiar la situació de la distribució de l’alumnat als centres escolars de la vila-, destacant que “el tema és molt complex” i que faran un informe “per saber si és un problema o no”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 14.12.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic