Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 19ºC|5ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Rafa Berlanga
Rafa Berlanga: "Abans de fer una biblioteca nova haguéssim preferit un equipament que no tenim, com podria ser un auditori"
El portaveu d´ICV aposta per invertir en serveis municipals que a dia d'avui no existeixen al municipi

El regidor d’Iniciativa per Catalunya Verds a Sant Sadurní, Rafa Berlanga, ha visitat Ràdio Sant Sadurní per comentar el ple del mes de novembre i ha aprofitat per parlar del nou Centre Cultural de la plaça Nova i de la manca d'equipaments del municipi.

En aquesta línia, Berlanga ha subratllat que "abans de fer una biblioteca nova haguéssim preferit un equipament que no tenim, com podria ser un auditori". Tot i això, també ha destacat que “la primera impressió és bona i el temps dirà si funcionalment es viable”.

Berlanga, preguntat per la controvertida moció per declarar Dolors Montserrat persona non grata, ha volgut explicar que “ella no és responsable directa, malgrat sí que estava asseguda en la taula de ministres. Fer-la non grata no és la solució, perquè acaba desvirtuant el tema i sent més un càstig a nivell personal”.

El portaveu d'ICV també ha parlat de la compra de Can Guineu per 300.000 euros i ha dit que “caldria abans debatre què s'hi vol fer”. I ha conclòs confiant que la taula sectorial del cava es constitueixi aviat, després que el ple aprovés la proposta per unanimitat.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 12.12.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic