Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat amb pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Junta Ateneu i Noia 2017
Ferran Andreu: "Hem de recuperar l'orgull de club"
El president i l'expresident de l'Ateneu Agrícola i el C.E. Noia valoren ambdues entitats

El Nou president de l'Ateneu Agrícola i el Club Esportiu Noia, Ferran Andreu, i el president sortint, Jaume Esteve, han visitat Ràdio Sant Sadurní per fer balanç dels darrers 12 anys amb Esteve al capdavant d'ambdues entitats i Andreu, també, dins la Junta i capitanejant l'hoquei base.

Jaume Esteve, que ha declarat que “me'n vaig amb la consciència tranquil·la, he fet tot el que he pogut", ha valorat aquests 12 anys, destacant bons moments, com els títols aconseguits pel Noia, i també, recordant la crisi econòmica que ha fet que el nivell de l'hoquei baixi i que “l'evolució del Noia no hagi patit massa alts i baixos”.

Andreu, que encapçala una nova Junta gestora que tractarà de tirar endavant un projecte de futur, ha volgut destacar la feina feta per Esteve amb “recursos de tot tipus” i ha llençat un missatge: "Hem de recuperar l'orgull, la identitat del club i la vessant social de l'Ateneu".

Ambdós han aprofitat per parlar de l'Ateneu i de la més que necessària remodelació. "Quan vaig entrar la meva gran il·lusió era recuperar la sala del teatre. Vam començar bé, es va fer una primera inversió important amb una aportació gran de l'Ajuntament i els socis, però després tot es va aturar", ha explicat Esteve. El nou president, per la seva banda, ha recordat que “No és una qüestió de l'Ateneu, sinó una qüestió de la vila i la única manera de tirar-lo endavant és amb l'acompanyament de l'administració pública.

Pots escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 24.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic