Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb tormenta i pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 21.11.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Portes obertes de la nova Biblioteca municipal, dissabte 25 de novembre
Centre cultural
La Biblioteca començarà a funcionar el proper dilluns a la tarda al nou Centre Cultural

Aquest dissabte la nova Biblioteca ubicada al Centre Cultural de la Plaça Nova farà jornada de portes obertes, en un dels actes que donarà el tret de sortida a les activitats programades per la Festa Major d'enguany. 

A les 11h està prevista una trobada davant l'antiga biblioteca, des d'on simbòlicament es farà una cadena humana de trasllat de llibres fins a la nova seu. A partir d'aquí, s'obrirà les portes del nou Centre Cultural per qui desitgi visitar-lo, tot i que el proper dilluns a la tarda la biblioteca ja estarà oberta al públic.

El nou Centre Cultural es va poder visitar per primera vegada al mes de juliol, quan es va fer visita institucional de l'edifici, amb la presència del conseller de Cultura, Lluís Puig, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa.

La nova biblioteca, en marxa

A partir del proper dilluns 27 de novembre a la tarda la nova biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya restablirà el seu servei al nou edifici de la plaça d'Homenatge a la Vellesa. L'equipament amplia considerablement la seva superfície, fins als 1.750 metres quadrats, - gairebé el triple que l'antiga biblioteca - i repartits en tres plantes. Disposa d’una sala d’estudi, sales d’estudi i formació, una sala d’actes polivalent amb capacitat per a 70 persones, a més sala de revistes i, a la planta superior, l’àrea infantil.

Un dels trets més característics és un pati interior que connecta amb diversos espais i que dóna una sortida a l’exterior sense haver de sortir de l’edifici, amb possibilitat per acollir actes i espectacles. A més de la biblioteca municipal, El Centre Cultural acollirà també en la propera fase l’Arxiu Municipal, que s’hi ubicarà a la planta baixa, i aules de l’Escola d’Adults.

La biblioteca municipal s'ha modernitzat pel que fa a tot el seu equipament audiovisual i informàtic. El seu horari serà l'habitual: als matins de dimarts a dissabte de 10 a 2 del migdia i les tardes de dilluns a divendres de 4 a 2/4 de 9 del vespre.

Pujar al principi de la pàgina