Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 06.11.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
6a Festa del Gos al Parc de la Rambla
Festa del gos 2017
Propietaris, gossos i amants dels animals es van reunir un any més al Parc de la Rambla en una jornada amb més participació que mai

Diumenge es va celebrar la 6a edició de la Festa del Gos al parc de la Rambla, amb entrentament popular de Canicross, tallers infantils, exhibicions, parades, informació per part de les protectores i la desfilada canina que es fa cada any, on en aquesta ocasió hi ha hagut rècord amb 54 participants.

El gos més guapo va ser Buby, Galgo Afgano de Hamlet Cardozo; el  més simpàtic: La Border Collie Ona, un cadellet de David Gros; i el gos més educat va ser la Terra, el Teckel de l'Alejandro.

Durant l'entrenament popular de canicross, els membres de Canicross Penedès van explicar el fonament d'aquest esport d'equip i van mostrar els arnesos, corretges i la resta d'equipament necessari per practicar-lo, un exercici que pot ser molt gratificant tant per les persones com per al gos. Un grup de participants va poder experimentar-ho durant uns 5 quilòmetres fins al llac de Can Codorniu; durant l' exhibició de gossos tofonaires, els responsables de 'Tòfona de la conca' van oferir una exhibició amb quatre gossos, explicant com s'ensinistren per a la recerca d'aquest fong i van oferir dues demostracions de la gran capacitat olfactiva d'aquests animals; les Protectores d'animals, per la seva banda, van explicar les situacions complicades que pateixen els gossos acollits i les possibilitats d'adopció.

La desfilada popular va acabar amb 54 gossos inscrits, un rècord respecte les edicions dels anys anteriors. 

Els gossos han d'estar censats

Un dels objectius de la festa del gos és fomentar el civisme i la convivència ciutadana. Per això des del Servei de Salut es recorda que les persones posseïdores de gossos els han de censar obligatòriament a l'Ajuntament, en un tràmit que és gratuït; tenir-los identificats amb microxips homologats i recollir-ne les defecacions per donar compliment a l'ordenança de tinença d'animals domèstics.

Podeu veure una àmplia galeria de fotos al Flickr de l'Ajuntament
Pujar al principi de la pàgina